Kommentarbok til offentleglova

Kommentarbok til offentleglova - Nils E. Øy | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils E. Øy
DIMENSJON
11,20 MB
FILNAVN
Kommentarbok til offentleglova.pdf
ISBN
1335074847326

BESKRIVELSE

Med overbevisende innsikt i og kunnskap om offentleglova, hva den handler om og hvordan den skal tolkes, leverer Nils E. Øy en viktig kommentarbok om praktisk bruk av loven. Boken henvender seg til alle som ønsker innsyn i offentlig virksomhet, og også til dem som skal ta stilling til krav om innsyn. Boken er spesielt viktig for journalister, som ofte kommer ut for saker de trenger innsyn i og der kunnskap om offentleglova er avgjørende for jobben som skal gjøres. Tolkningen av lovene blir underbygget av en rekke konkrete kommentarer og avgjørelser fra Sivilombudsmannen, fylkesmenn, departementer og andre. I tillegg til selve offentleglova med forskrifter inneholder boken en oversikt over innsynsretter i andre lover og rett til innsyn i privat virksomhet. Alt supplert av et detaljert og fyldig stikkordregister.

Øy en viktig kommentarbok om praktisk bruk av loven. Boken henvender seg til alle som ønsker innsyn i offentlig virksomhet, og også til dem som skal ta stilling til krav om innsyn.

Boken henvender seg til alle som ønsker innsyn i offentlig virksomhet, og også til dem som skal ta stilling til krav om innsyn. Boken er spesielt viktig for journalister, som ofte kommer ut for saker de trenger innsyn i ... Med overbevisende innsikt i og kunnskap om offentleglova, hva den handler om og hvordan den skal tolkes, leverer Nils E.

RELATERTE BØKER