Kampen om Amazonas

Kampen om Amazonas - Arne Halvorsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Halvorsen
DIMENSJON
11,60 MB
FILNAVN
Kampen om Amazonas.pdf
ISBN
8098381378615

BESKRIVELSE

Mange vil ha sin del av den enorme regnskogen i Amazonas i Brasil - som er 20 ganger større enn Norge. Industriselskaper, politikere, forskere, jordeiere, indianere og gullgravere kjemper om ressursene som finnes der. Denne boken forteller om denne spennende utviklingen og om konfliktene. Alle vet at regnskogen i Amazonas er Brasils grønne gull - og det er derfor kampen om naturressursene hardner til. Arne Halvorsen - som er bosatt i Rio de Janeiro - har besøkt Amazonas mange ganger. I denne boken kommer han tett på menneskene som lever i regnskogen, og han har med kritisk blikk fulgt de norske Amazonas-milliardene fra utbetalingen i Norge til brukeren ute i regnskogen.

mai 2020 - 12:38. I ... Kampen om regnskogen Med blant annet norske penger skal Papua Ny-Guinea få hogsten av landets regnskog under kontroll, men til nå har svært lite skjedd.

Norge støtter vern av regnskogen med milliarder av kroner, men der vi gir Kampen om regnskogen : sannheten om Norge i Brasil | Biblioteksentralen Created by Petter S. Rosenlund.

RELATERTE BØKER