Guden for små ting

Guden for små ting - Arundhati Roy | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arundhati Roy
DIMENSJON
12,2 MB
FILNAVN
Guden for små ting.pdf
ISBN
3467432245616

BESKRIVELSE

I den lille byen Ayemenem i den indiske delstaten Kerala bor den syrisk-kristne familien Kochamma, med de toeggede tvillingene Rahel og Estha. De vokser opp mellom syltetøy og pickles i sin blinde bestemor Mammachis fabrikk, i et politisk turbulent Kerala. Samholdet mellom søsknene er sterkt. Men en dag i 1969 snus verden på hodet, og de lærer at alt kan endres på et blunk, at liv kan vris i vonde retninger og til og med ta slutt, slik at ingen ting kan bli det samme igjen. Guden for små ting er en storslagen familie- og kjærlighetshistorie med det indiske kaste- og klassesamfunnet som klangbunn. Romanen ble en umiddelbar suksess da den utkom i 1997. Den ble tildelt den prestisjetunge Bookerprisen, er oversatt til over 40 språk, og er kåret til en av 1990-årenes ti viktigste bøker.

Dette er første og hittil eneste roman som Arundhati Roy har skrevet, men kunngjorde i 2007 at hun arbeider med sin andre roman. Arundhati Roy (født 24. november 1961) er en indisk forfatter og politisk aktivist.

Albert Sbragia). London/New York: Verso 2000 [1987], 182.

RELATERTE BØKER