Guden for små ting

Guden for små ting - Arundhati Roy | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arundhati Roy
DIMENSJON
4,65 MB
FILNAVN
Guden for små ting.pdf
ISBN
8764736610023

BESKRIVELSE

I den lille byen Ayemenem i den indiske delstaten Kerala bor den syrisk-kristne familien Kochamma, med de toeggede tvillingene Rahel og Estha. De vokser opp mellom syltetøy og pickles i sin blinde bestemor Mammachis fabrikk, i et politisk turbulent Kerala. Samholdet mellom søsknene er sterkt. Men en dag i 1969 snus verden på hodet, og de lærer at alt kan endres på et blunk, at liv kan vris i vonde retninger og til og med ta slutt, slik at ingen ting kan bli det samme igjen. Guden for små ting er en storslagen familie- og kjærlighetshistorie med det indiske kaste- og klassesamfunnet som klangbunn. Romanen ble en umiddelbar suksess da den utkom i 1997. Den ble tildelt den prestisjetunge Bookerprisen, er oversatt til over 40 språk, og er kåret til en av 1990-årenes ti viktigste bøker.

Boka er forfatterens debutroman og fikk Booker-prisen i 1997. Jeg pl… Guden for små ting.

Den ble tildelt den prestisjetunge Bookerprisen, er oversatt til over 40 språk, og er kåret til en av 1990-årenes ti viktigste bøker. Guden for små ting. Arundhati Roy.

RELATERTE BØKER