Et kompetent barnehagepersonale

Et kompetent barnehagepersonale - Kjell-Åge Gotvassli | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell-Åge Gotvassli
DIMENSJON
8,63 MB
FILNAVN
Et kompetent barnehagepersonale.pdf
ISBN
5822347880697

BESKRIVELSE

Boken tar opp sentrale temaer som belyser ulike sider ved utviklingen av et kompetent barnehagepersonale, som lærings- og samspillskompetanse, kompetanseutvikling, personalpolitikk og -planlegging, motstand mot endring og trivsel i barnehagen. Personalet er den viktigste ressursen i barnehagen og har en nøkkelrolle i forhold til å utvikle barnehagen i tråd med barns, foreldres og samfunnets krav. Disse kravene er under stadig vurdering og endring. Dette krever at barnehagepersonalet innehar endringskompetanse, omstillingsevne og omstillingsvilje. Den andre og reviderte utgaven av Et kompetent barnehagepersonale er oppdatert i forhold til de senere årenes politiske og forskningsmessige utvikling. I tillegg er det lagt spesiell vekt på endringskompetanse knyttet til begrepet taus kunnskap eller kunnskap i handling.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788276345230 Boken tar opp sentrale temaer som belyser ulike sider ved utviklingen av et kompetent barnehagepersonale, som lærings- og samspillskompetanse, kompetanseutvikling, personalpolitikk og -planlegging, motstand mot endring og trivsel i barnehagen. Personalet er den viktigste ressursen i barnehagen og... Et kompetent barnehagepersonale om personal- og kompetanseutvikling i barnehagen.

2004, s.73). I arbeid med digitale verktøy i barnehagen er det viktig å kunne vurdere verktøyene i forhold til det pedagogiske arbeidet man skal gjennomføre (Sandvik, 2012, s.68). Et landsomfattende veiledningsprogram for styrere ble iverksatt i 1990.

RELATERTE BØKER