Et forsøk verdt

Et forsøk verdt - Elisabet S. Hauge, Vegard Solhjem Knutsen, Stine Meltevik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabet S. Hauge, Vegard Solhjem Knutsen, Stine Meltevik
DIMENSJON
4,56 MB
FILNAVN
Et forsøk verdt.pdf
ISBN
7397637689104

BESKRIVELSE

Denne evalueringen diskuterer hvilke erfaringer involverte aktører har med forprosjektordningen for scenekunst og hvordan ordningen bidrar til utvikling og utforskning av nye kunstneriske metoder, konsepter og ideer. Evalueringen viser at ordningen har stor relevans og betydning for kunstneres realisering av nye prosjektideer. Ordningen bidrar til økt aktivitet, nyskapning og kvalitet innen fri scenekunst. For tilskuddsmottakerne gir ordningen større muligheter til å jobbe med utprøving og utforskning av nye kunstneriske metoder, konsepter og ideer i en forprosjektfase.

Men gi det en sjanse. Screening for psykiske plager i skolehelsetjenesten - et forsøk verdt? Aktuelt. ENGLISH.

Da er det verdt et forsøk. (Foto: Lone Jeanett Jespersen fra Vennesla MC-klubb ledet an i kortesjen under vårens bike-in-gudstjeneste i Trefoldighetskirken i Arendal. Kjøp 'Et forsøk verdt, evaluering av forprosjekt scenekunst' av Elisabet S.

RELATERTE BØKER