En lang, varm sommer

En lang, varm sommer - Beatriz Williams | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Beatriz Williams
DIMENSJON
12,1 MB
FILNAVN
En lang, varm sommer.pdf
ISBN
7797706967537

BESKRIVELSE

Sommeren 1938: Lily Dane reiser fra New York til familiens sommerhus på Rhode Island. Det eneste hun ønsker seg, er en lang, varm sommer sammen med familie og venner.Men så ankommer ekteparet Greenwald for å feriere i nabohuset. Hun er Lilys tidligere bestevenninne, og han er Lilys tidligere forlovede. Nå er de lykkelig gift med hverandre, og det smerter Lily å se hvordan de prøver å være hennes venn og late som om ingenting har skjedd. Ekteparet Greenwalds tilstedeværelse får ryktene til å florere blant alle sommerhusgjestene, som har feriert sammen i generasjoner."Romaner som er så velskrevet som En lang, varm sommer finner man ikke så ofte. Beatriz Williams har skrevet en intrikat fortelling om vennskap, svik, familiebånd og godt bevarte hemmeligheter. Slik burde alle strandbøker være - intelligente og oppslukende." Elin Hilderbrand"En god kandidat for årets store sommerbok." Kirkus"Williams' store saga om svik, offer og nederlag går på en snedig måte I dybden på vennskap mellom kvinner og lojalitet mellom familier." Booklist

Mye å finne av lesestoff og andre ting. Filmanmeldelse «Call Me By Your Name»: Lang varm sommer. Ikke originalt, men overdådig elegant om den vonde, vanskelige kjærligheten. Mer informasjon om En lang, varm sommer; Relatert informasjon; Du må være innlogget og ha et lånerkort hos Lunner for å kunne reservere denne tittelen.

Hun er Lilys tidligere bestevenninne, og han er Lilys tidligere forlovede. Nå er de lykkelig gift med hverandre, og det smerter Lily å se hvordan de prøver å ... Ønsker du å laste ned en En lang, varm sommer-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken En lang, varm sommer og andre bøker av forfatteren Beatriz Williams. Beatriz Williams - En lang varm sommer - (pocket) kr 30,- + porto.

RELATERTE BØKER