Bli yngre

Bli yngre - Merete Lindstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Lindstad
DIMENSJON
10,76 MB
FILNAVN
Bli yngre.pdf
ISBN
4881973995033

BESKRIVELSE

Hva skjer i kroppen når du trener? Frisk og sprek lenger med fysisk aktivitet Hold deg ung og sprek lenger! Bremse aldringsprosessen med kunnskap om hvorfor fysisk aktivitet er så viktig for kroppen. Få vite bla hvordan trening forebygger sykdom, påvirker hormonivåer og fettsammensetninger i blodet. Forord av Jorunn Sundgot-Borgen.

TENK DEG UNG: Menn som tenkte seg tilbake i tid så betydelig yngre ut enn jevnaldrende menn som ikke gjorde det, viser Harvard-studie. Foto: Bildemontasje: Colourbox Vis mer.

Vår pris 345 ... Også han synes nordmenn skal vite at det går an å bli alvorlig syk og dø, også i yngre aldersgrupper, men mener at den jevne, friske unge personen i Norge ikke bør bekymre seg for å dø av sykdommen. - De skal først og fremst unngå smitte for å beskytte mer sårbare aldersgrupper, ... For den som ønsker å bli bonde og har valgt Vg3 studieforberedende naturbruk vil yrkesrettede etterutdanningskurs innen landbruk og driftsledelse være viktige for å få god kompetanse tilpasset driften på gården.

RELATERTE BØKER