Amerikansk valgkamp; image, penger og moderne politikk

Amerikansk valgkamp; image, penger og moderne politikk - Hallvard Notaker | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hallvard Notaker
DIMENSJON
4,83 MB
FILNAVN
Amerikansk valgkamp; image, penger og moderne politikk.pdf
ISBN
2567195995958

BESKRIVELSE

Hva løfter noen opp til å bli verdens mektigste menneske, mens andre etterlates som evige tapere? Notaker tar for seg det store politiske feltet av image, penger, organisasjon, mediestrategier, TV-reklamer, debatter, meningsmålinger og velgere - til sammen fenomenet "amerikansk valgkamp". En skarp, underholdende og tilgjengelig introduksjon til mekanismene for moderne politikk.«... bør leses i høst av alle i Norge med et minimum av interesse for amerikansk politikk» Hans Olav Lahlum, forfatter og historiker"Jeg vet det er mange der ute som leter etter den ultimate boken om amerikanske valgkamper. Den gode nyheten er at den er kommet på norsk og skrevet av Hallvard Notaker."Ketil Raknes, høyskolelektor i PR og kommunikasjon og tidl. statssekretær

februar Ole O. Moen: «USA - supermakt i dyp demokratisk krise?» 16.

Eksempel. Artikkel i papiravis (Etternavn, årstall for ... Notaker tar for seg det store politiske feltet av image, penger, organisasjon, mediestrategier, TV-reklamer, debatter, meningsmålinger og velgere - til sammen fenomenet "amerikansk valgkamp".

RELATERTE BØKER