Å leve med en alkoholmisbruker

Å leve med en alkoholmisbruker - Marit Hølland Paulsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Hølland Paulsen
DIMENSJON
6,47 MB
FILNAVN
Å leve med en alkoholmisbruker.pdf
ISBN
9115843808745

BESKRIVELSE

Bokens første del består av seks historier skrevet på grunnlag av forfatterens erfaringer som psykiatrisk sykepleier og møte med mennesker som har levd sammen med alkoholmisbrukere. Bokens annen del tar opp de vanligste spørsmål og problemer og drøfter disse på mer generell basis. For samlivspartnere og andre pårørende. Med adresse- og litteraturliste.

I gode og onde dager er den første norske boka som hendvender seg til alkoholmisbrukeres samlivspartnere.I boka får vi et nært innblikk i hvordan det oppleves å leve sammen med en alkoholmisbruker og hvilke muligheter som samlivspartnere har til å bedre sin livssituasjon. Det å leve med en som er avhengig av alkohol har store konsekvenser for pårørende. For en alkoholiker blir gjerne hensynet til barn og partner, underordnet trangen til rus. Å leve med alkoholisme - Enhver alkoholikers drøm er å kunne drikke kontrollert, men det går ikke.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788230020302 Å leve i et forhold med en psykopat vil gå utover motivasjon, selvfølelse og energinivå. Man skjønner som regel ikke hvorfor man ikke får gjort noe, og mange neglisjerer egne behov.

RELATERTE BØKER