Strikkede gaver

Strikkede gaver - Debbie Bliss | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Debbie Bliss
DIMENSJON
11,58 MB
FILNAVN
Strikkede gaver.pdf
ISBN
9908096646693

BESKRIVELSE

30 strikkemønstre til gaver til deg selv, familie og venner! Boken er delt inn i fem kapitler: Til henne, til han, til babyen, til barn og til hjemmet. Alt fra enkle prosjekter som er lette å ta med seg og som fort kan bli ferdig, til det mer tidkrevende og avanserte. Oppskrifter på: puter, armbånd, dekkebrikker, sokker, skjerf, pulsvarmere, kosedyr, luer, skjerf og mye mer.

Som vanlig hadde jeg bestemt meg for ingen strikkede gaver i år, men så ble den noen småpresanger i år også. Men ikke i samme skala som før.

Alt fra enkle prosjekter som er lette å ta med seg og som fort kan bli ferdig, til det mer tidkrevende og avanserte. Kjøp Strikkede gaver fra Bokklubber Håndstrikk fra hjertet! Kjærlighet i hver maske viser strikkedesigner Debbie Bliss deg i alle sine gaveideer. Planlegg julegavene nå og gled deg til hyggelig strikk.

RELATERTE BØKER