Nye Kontekst 8-10; nynorsk som sidemål

Nye Kontekst 8-10; nynorsk som sidemål - Bjarne Øygarden | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjarne Øygarden
DIMENSJON
5,93 MB
FILNAVN
Nye Kontekst 8-10; nynorsk som sidemål.pdf
ISBN
1798540705008

BESKRIVELSE

Nye Kontekst Nynorsk - som sidemål er beregnet for bokmålselever som skal lære nynorsk. Mange ulike typer tekster og oppgaver gir elevene motiverende inngang til arbeid med språk- og tekstoppgaver. Her får elevene også tips til å lage sin egen ordliste, og boka har både en oversikt over språkhistorien og en grammatikkdel.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet, Heftet | 9788205525504 Nynorsk som sidemål er revidert i samsvar med ny rettskriving for nynorsk som gjelder fra 1. august 2012.

Her får elevene også tips til å lage sin egen ordliste, og boka har både en oversikt over språkhistorien og en grammatikkdel. Norsk som andrespråk ... Kontekst Nye Kontekst 8-10 Ressursbank elev ...

RELATERTE BØKER