Livets dype mening

Livets dype mening - Tron-Eilert Holst-Pedersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tron-Eilert Holst-Pedersen
DIMENSJON
11,86 MB
FILNAVN
Livets dype mening.pdf
ISBN
7553924236145

BESKRIVELSE

«Livets dype mening! Et veldig tema! Mennesker har til alle tider og i alle kulturer forsøkt å finne svar på spørsmålet om livets dype mening. Hvem er vi? Hvorfor lever vi? Hvor kommer vi fra? Og hvor går vi?»En dramatisk hendelse, beskrevet i forordet av boken, sendte forfatteren i en alder av 12 år ut på en søken etter meningen med livet. Hva han har funnet i sin søken, formidler han i Livets dype mening. Den henvender seg til alle mennesker og gir både utfordrende, inspirerende og trøsterike svar på mange av livets virkelig store spørsmål. Tron-Eilert Holst-Pedersen, som selv har tilbrakt 20 år av sitt liv i kloster, skriver med basis i egen og andres erfaring og tenkning, og i Bibelens flere tusen år gamle tekster. Dette er en bok som kan bidra til å gi en ny retning og mening i livet. Den vil skape en dyp undring, glede og takknemlighet for livets store og forunderlige gave! Boken er rikt illustrert med forfatterens egen billedkunst. En gavebok for livet! «Å være et menneske er uendelig stort - vårt liv er dyrebart, vår sjel umistelig!»

Treet som visuell fremstilling fikk en ny betydning på 1800-tallet da det ble benyttet til å se for seg hvordan nye arter oppstår fra eksisterende arter. Disse er forbundet med navn som Augustin Augier, Charles Darwin og Ernst Haeckel. Meningen med livet är en fråga som människor funderat över i alla tider.

Skrevet av: Redaksjonen i tekstforslag.com. Dikt om livet - 8 av 20.

RELATERTE BØKER