Innføring i de apokryfiske bøker

Innføring i de apokryfiske bøker - Dagfinn Rian | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dagfinn Rian
DIMENSJON
11,75 MB
FILNAVN
Innføring i de apokryfiske bøker.pdf
ISBN
9870233479670

BESKRIVELSE

Heftet gir en innføring i hva slags bøker apokryfene er, deres bakgrunn og tilblivelse, virkningshistorie, og hvordan forskjellige kristne kirkesamfunn stiller seg til dem. Dessuten gis en redegjørelse for tidligere norske utgaver av apokryfene, samt arbeidet med oversettelsen av 1988.

Kjøp den på Platekompaniet.no Kjøp Innføring i de apokryfiske bøker fra Norske serier Heftet gir en innføring i hva slags bøker apokryfene er, deres bakgrunn og tilblivelse, virkningshistorie, og hvordan forskjellige kristne kirkesamfunn stiller seg til dem. Dessuten gis en redegjørelse for tidligere norske utgaver av apokryfene, samt arbeidet med oversettelsen av 1988. De nytestamentlige apokryfer er bøker som foregir seg å ha tilknytning til Jesu og de første kristnes gjerninger.

Finn de digitale bøkene du trenger, lån dem fra biblioteket eller kjøp tilgang og bruk Allvit som arbeidsverktøy i studiehverdagen. / Bøker / Innføring til hundekjøring . Innføring til hundekjøring .

RELATERTE BØKER