Håndverkertjenester

Håndverkertjenester - Geir Woxholth | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Woxholth
DIMENSJON
9,61 MB
FILNAVN
Håndverkertjenester.pdf
ISBN
3750122759072

BESKRIVELSE

Denne boken gir en systematisk fremstilling av reglene om håndverkertjenester i håndverkertjenesteloven 16. juni 1989 nr. 63.Boken blemed det siktemål å være lærebok, og har vært anvendt som hovedlitteraturved Det Juridiske Fakultet, Universitetet i Oslo, Privatrettsgrunnfaget.Etter innføringen av en ny studieordning i 2005, er boken utgittutgave, denne gangen med det siktemål å kunne brukes av praktikere forbindelsemed rettsspørsmål som gjelder håndverkertjenester.

Nettside: Hjem » HÅNDVERKERTJENESTER. Beckmann Bygg tilbyr håndverkertjenester innenfor byggevirksomhet.

Da kan det være uklart hva som er avtalt hvis utførelsen av arbeidet ikke svarer til forventningene, og det er feil og mangler ved håndverkerens arbeider. J.E HÅNDVERKERTJENESTER Har 28 års erfaring innen snekkerfaget, og har kunden i fokus da vi er opptatt av topp kvalitet hele tiden. Vi tilbyr alt innen snekring, maling og muring, og er konkurransedyktige på pris.

RELATERTE BØKER