Den enøyde kaninen

Den enøyde kaninen - Christoffer Carlsson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christoffer Carlsson
DIMENSJON
7,36 MB
FILNAVN
Den enøyde kaninen.pdf
ISBN
7345143986165

BESKRIVELSE

Elegant bygdekrim noir om en sommer der unge blir voksne mens ting kommer helt ut av kontroll.Uten for det lille tettstedet Dalen ligger det et forlatt, gammelt hus. Det er det første David Flygare får vite da han kommer hjem til barndomstraktene på sommerferie. Sammen med fem venner tilbringer David de lange sommerdagene ved huset. De slapper av, soler seg, griller, drikker og gjør noen innbrudd i nattens mørke. Tyvegodset gjemmer de i huset. Men det som begynner som uskyldig småkriminalitet, går over i mer alvorlige lovbrudd, og snart er det ikke bare tyvegods som må gjemmes i huset. Det lille samfunnet der alle kjenner alle, rystes av hendelsene. David befinner seg med ett viklet inn i et mareritt av løgner, svik og forbrytelser som truer med å sluke ham helt.Den enøyde kaninen er en mørk spenningsroman om å miste uskyldigheten, om hemmeligheter og løgner, om et lite sted der store ting skjer. Med denne boken skaptes det en ny sjanger i Sverige: bygdekrim noir.

Den sto fram som en fortelling om vennskap, om sårhet, om oppvekst, om et helt lite samfunn. Bok Den lille prinsen Antoine de Saint-Exupéry pdf. Bok Den nye vinen Wilfrid Stinissen pdf.

Bok Den store boken om jakt Sten Christoffersson pdf. Bok Den store dragen Lett-på-tå Marja Winnberg pdf.

RELATERTE BØKER