Demokrati på timeplanen

Demokrati på timeplanen - Janicke Heldal Stray | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Janicke Heldal Stray
DIMENSJON
10,72 MB
FILNAVN
Demokrati på timeplanen.pdf
ISBN
4432768724979

BESKRIVELSE

- Hva er demokratisk medborgerskap, og hvordan kan begrepet forstås i en pedagogisk sammenheng? - Hvordan kan opplæringen i skolen tilrettelegges for at den kan bidra til å styrke elevenes demokratiske kompetanse og forberede dem til å delta som aktive demokratiske medborgere i samfunnet? Denne boken undersøker nettopp disse spørsmålene. Utgangspunktet for boken er en undersøkelse av Kunnskapsløftet og de politiske ambisjonene samfunnet har formulert for skolen som en demokratisk opplæringsinstitusjon. Teksten tar utgangspunkt både i teoretiske tilnærminger til demokratiet og i praktiske forslag til opplæring som skal fremme demokratisk medborgerskap. Forfatteren diskuterer også forholdet mellom skole og demokrati og hvordan formålsparagrafens intensjoner kan realiseres gjennom opplæringen. Janicke Heldal Stray er førsteamanuensis ved Det teologiske menighetsfakultet. Boken er en bearbeidet og utvidet versjon av forfatterens PhD-avhandling i pedagogikk ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet, Universitetet i Oslo.

Pris kr 224 (spar kr 95). Se flere bøker fra Janicke Heldal Stray. Å sette av god tid til demokrati på timeplanen er avgjørende for at elevene skal få den kunnskapen de trenger om emnet.

Kjøp boken Demokrati på timeplanen av Janicke Heldal Stray (ISBN 9788245010657) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER