Aktiv senior

Aktiv senior En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,85 MB
FILNAVN
Aktiv senior.pdf
ISBN
7989341768014

BESKRIVELSE

Prosjektet 55+ startet opp i 1993. Prosjektet definerer eldre som alle over 55 år. Målet med prosjektet er å legge tilrette for at de som har vært fysisk aktiv tidligere ikke slutter, og at de som ikke har vært fysisk aktive kommer i gang tidligst mulig. Det er viktig at mosjon er en naturlig del av dagliglivet når pensjonsalderen nærmer seg.I perioden 1996.2004 har Norges mosjons- og bedriftsidrettsforbund samlet en god del aktiviteter som presenteres i denne boken. Den tar for seg aktiviteter som kan gjøres både ute og inne, med og uten musikk. Bokens målgrupper er både instruktører og mosjonister.

Alle våre ansatte er referansesjekket. Se våre tjenester Förbundet Aktiva Seniorer (FAS) är en ideell organisation med syfte att främja seniorers kulturella och andra gemensamma intressen.

... Aktiv i 100 er nærturgrupper for seniorer på dagtid åpent for alle. Velkommen til Aktiv Eiendomsmegling Noen skal selge, andre skal kjøpe.

RELATERTE BØKER