Vilt rike kinesere

Vilt rike kinesere - Kevin Kwan | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kevin Kwan
DIMENSJON
7,63 MB
FILNAVN
Vilt rike kinesere.pdf
ISBN
7611823054575

BESKRIVELSE

Vilt stor rikdom, ville intriger - en romantisk komedie helt utenom det vanlige. Første bok i en herlig bestselgerserie.New York-paret Rachel og Nick er i ferd med å ta forholdet et skritt videre: Hun har sagt ja til å tilbringe sommeren i hans fødeland Singapore, hvor han skal være forlover i bestevennens bryllup. Rachel forventer kvalitetstid med mannen hun elsker og familien hun skal introduseres for i et vanlig, beskjedent barndomshjem. Det er bare noen små detaljer han har unnlatt å fortelle henne. Én: at barndomshjemmet hans ser ut som et palass, to: at han tilfeldigvis er landets mest ettertraktede ungkar. Arm i arm med Nick, er Rachel en skyteskive i det øyeblikket hun går av flyet, og snart er den avslappende ferien blitt til en hinderløype av gamle penger, nye penger, nysgjerrige slektninger og manipulerende konkurrenter."Original og morsom, "Vilt rike" er en skikkelig berg og dalbane-tur. Jeg elsket den!" Jackie Collins"Kwan vet virkelig hvordan han skal fortelle en levende, sprudlende historie.» The Boston Globe

E ndelig kan jeg dele denne her med deg - det har jeg gledet meg til en stund, helt siden side 10 eller noe sånt. For en morsom bok, denne glemte jeg igjen på kjøkkenbordet da vi reiste til fjells - men nesten glad for det, ... Kjøp Vilt rike kinesere fra Bokklubber Vilt stor rikdom, ville intriger - en romantisk komedie helt utenom det vanlige.

Første bok i en herlig bestselgerserie. New ... Pris: 132,-.

RELATERTE BØKER