Vann som rant forbi

Vann som rant forbi - Cynthia Ruchti | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cynthia Ruchti
DIMENSJON
9,31 MB
FILNAVN
Vann som rant forbi.pdf
ISBN
4716711359233

BESKRIVELSE

Emmalyn hadde aldri trodd en person kunne føle seg så alene. Å holde liv i et ekteskap med en mann som ikke lever sammen med deg, er ingen lett oppgave, i hvert fall ikke når mannen sitter bak fengselsmurer. Det han gjorde, slukket en lengsel i henne og satte ekteskapet deres på fem års ventetid. Det som ikke falt i grus den kvelden, har falt i grus i mellomtiden. Nå, i et selvpålagt eksil på øya Madeline, begynner Emmalyn å bygge opp igjen ei gammel hytte de kjøpte da livet ga mening. Renoveringen legger nok tak over hodet hennes, men et hjem trenger mer enn tak og vegger - slik et ekteskap trenger mer enn avlagte løfter og en vigselsattest. Med bare få måneder til ektemannen løslates må Emmalyn finne ut hvordan de kan bli et par igjen - selv er han taus.

Mer enn 700 millioner mennesker mangler tilgang til rent vann. Det er også grunnen til at 6000 mennesker dør hver eneste dag, de fleste av dem barn. Vann eller vatn (fra norrønt vatn) er en kjemisk forbindelse og et polart molekyl.Det er flytende under STP-forhold.Dens kjemiske formel er H 2 O, som betyr at et molekyl vann består av to hydrogenatomer og ett oksygenatom..

Mer enn 700 millioner mennesker mangler tilgang til rent vann. Det er også grunnen til at 6000 mennesker dør hver eneste dag, de fleste av dem barn. Is er vann i fast form.

RELATERTE BØKER