Triksehopperen Andreas Håtveit

Triksehopperen Andreas Håtveit - Thomas Kleiven | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Kleiven
DIMENSJON
10,57 MB
FILNAVN
Triksehopperen Andreas Håtveit.pdf
ISBN
7287025414590

BESKRIVELSE

Andreas Håtveit er mannen som helt på egen hånd trente seg opp til å bli en av de største norske profilene i vinter-OL i Sotsji. Han sjarmerte en hel nasjon da han jublet som en vinner over fjerdeplassen i den nye øvelsen slopestyle. Det var avslutningen på ti år som en av verdens beste moderne skikjørere. I denne boka blir du bedre kjent med en mann som insisterte på velge sin egen vei til toppen. Kristen tro, en flyvende bror med filmkamera, 30.000 timer på ski og et absolutt krav om å få gjøre ting på sin måte er noen av ingrediensene i oppskriften, som til tider har vært vanskelig å svelge både for freeskimiljøet og Norges Skiforbund. Forfatteren Thomas Kleiven har fulgt Håtveit fra han kom med skiene i hånda og spurte om å få være med de store gutta i Hemsedal til han stod på toppen av pallen i X Games. Han gir et fascinerende innblikk i en nyskapende utøver, gleden ved å stå på ski og den nye skiidretten som er i ferd med å ta over den snødekte delen av verden.

Det var avslutningen på ti år som en av verdens beste moderne skikjørere. I denne boka Andreas Håtveit er et av Norges største skiikoner gjennom tidene.

Kombinert med å være en av skisportens virkelige store stjerner, har Andreas har vært en aktiv KRIK'er i mange år, ... Triksehopperen Andreas Håtveit; Den fascinerende historien om Norges mestvinnende X Games-utøver gjennom tidene. Andreas løper rundt på hotellet og ser etter Ruth.

RELATERTE BØKER