Sikring av last

Sikring av last - Jan Erik Green, Bernhard Hauge | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Erik Green, Bernhard Hauge
DIMENSJON
3,54 MB
FILNAVN
Sikring av last.pdf
ISBN
4600377333146

BESKRIVELSE

Kursheftet tar for seg hvordan tungbilsjåfører kan sikre last forsvarlig og etter forskriftene. Heftet fokuserer på reglene om sikring av last og hvilket utstyr som kan benyttes, hvilke krefter som virker inn på lasten under kjøring og hvilket sikringsutstyr som passer best til den aktuelle transporten. Har oppgaver og fasit.

Disse normene er gjort om til norske standarder: EN 12195, lastsikring på kjøretøy, sikkerhet del 1, 2 og 3. Ved sikring av last på kjøretøy i kategori M2, M3, N2, N3, O3, O4, traktor konstruert for hastighet over 30 km/t og tilhenger som trekkes av slik traktor og av motorredskap konstruert for hastighet over 30 km/t skal sikringen minst tåle følgende krefter: a. Last på tilhenger. Du må sikre all last på tilhenger slik at den ikke forskyver seg eller faller av.

Forskerprosjektet Sikring av last Lette tilhengere . Oppsummering .

RELATERTE BØKER