På kanten av stupet

På kanten av stupet - Torill Thorup | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torill Thorup
DIMENSJON
4,98 MB
FILNAVN
På kanten av stupet.pdf
ISBN
7402332531744

BESKRIVELSE

Sørine planlegger feiringen av morfarens åttiårsdag. Hun har mange ideer for å gjøre den store dagen vellykket, men trenger farens hjelp. Vil han gå med på det han tidligere har sagt nei til? Petra passer godt på sønnen, men er redd for at Iselin skal gjøre ham noe. Petra fikk et ondt glimt i øynene. - Da kan det uansett være det samme, Sørine. Om hun gir barnet mitt til noen andre, skal jeg sannelig fortelle alle som gidder å høre på hva hun foretok seg mens hun bodde i Hønefoss! Jeg vet jeg er medskyldig, men jeg bryr meg ikke om at jeg går med i dragsuget!

Han etterlyser også mer handlekraftig lokal tilstedeværelse fra politi. Karantene-diskusjon.

Uberørt av det internasjonale diplomatiets teater tar de saken i egne hender og har ingen tro hverken på Den afrikanske union (AU) eller FN. Disse ungdommene er sinte og kan fort bli dumdristige. På kanten av stupet.

RELATERTE BØKER