Musikkliv og musikkpolitikk

Musikkliv og musikkpolitikk - Jørgen Langdalen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Langdalen
DIMENSJON
3,6 MB
FILNAVN
Musikkliv og musikkpolitikk.pdf
ISBN
5030133517842

BESKRIVELSE

Musikkliv og musikkpolitikk beskriver det frie musikklivet i Norge på 2000-tallet: den voksende floraen av orkestre, ensembler, band og grupper innenfor alle musikksjangere. Vi får et interessant innblikk i gruppenes virksomhet og deres kunstneriske orientering, organisering og økonomi. Likeledes beskrives og vurderes det komplekse apparatet av kulturpolitiske virkemidler som retter seg mot feltet, først og fremst Kulturrådets støtteordninger. Boka gir en introduksjon til musikklivet og musikkpolitikken for studenter og forskere innenfor kulturfeltet så vel som for den kulturinteresserte allmennheten. Jørgen Langdalen er postdoc-stipendiat ved Institutt for musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. Han har operahistorie som spesialfelt og har arbeidet med utredninger og evalueringer innenfor norsk kulturliv og kulturpolitikk i mange år. .

Følg oss: ... Musikernes Fellesorganisasjon gir Jørgen Langdalen ros for arbeidet med "Musikkliv og musikkpolitikk", og erklærer seg enig i at sjangergrensene i mange tilfeller er i ferd med å viskes ut. Ellers går de også nærmere inn på punktene som vedrører kunstnerstipendene, symfoniorkestrenes rolle og arrangørstøtten. Jørgen Langdalen hadde gjemt en joker mellom sidene da han ga ut sin rapport Musikkliv og Musikkpolitikk nylig: Begrepet "ensemble" som inntil nå har vært assosiert med jazz, samtids-, klassisk- og verdensmusikk, bruker Langedalen om alle sjangre, også pop og rockband.

Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet. Musikkliv og musikkpolitikk beskriver det frie musikklivet i Norge på 2000-tallet: den voksende floraen av orkestre, ensembler, band og grupper innenfor alle musikksjangere. Vi får et interessant innblikk i gruppenes virksomhet og deres kunstneriske orientering, organisering og økonomi. Anne Danielsen, Erling E.

RELATERTE BØKER