Medvirkning i praksis

Medvirkning i praksis - Kirsten Elisabeth Jansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsten Elisabeth Jansen
DIMENSJON
11,70 MB
FILNAVN
Medvirkning i praksis.pdf
ISBN
8836676798134

BESKRIVELSE

Boken poengtere at barnehagens hverdagsaktiviteter er en vesentlig danningsarena. Danning forutsetter at barn kan medvirke og ha påvirkning på hverdagsaktiviteter og rutiner som måltid, lek og garderobe/bad. Å praktisere og realisere barns medvirkning i slike aktiviteter er utfordrende fordi hverdagsaktivitetene befinner seg i ulike spenningsfelt rammet inn av faktorer som fysisk miljø, struktur og organisering, regler og motstand, relasjoner og kommunikasjon. Boken presenterer og drøfter barns medvirkningsmuligheter i praksisfortellinger og eksempler. Hensikten er å inspirere og utfordre barnehagefolks refleksjon og praksis. Den er primært rettet mot barnehagelærerutdanning, men er også relevant for barnehagepersonaler.Høyoppløst bildeBla i boken

Danning forutsetter at barn kan medvirke og ha påvirkning på hverdagsaktiviteter og rutiner som måltid, lek og garderobe/bad. Å ... Fra et praksis-perspektiv er dette både interessant og utfordrende.

12 nr. Brukermedvirkning er et mye omtalt begrep, men er ikke alltid enkelt å knytte til praksis. NK LMH har nå publisert fire korte filmer som belyser muligheter og utfordringer ved brukermedvirkning i utvikling av tilbud.

RELATERTE BØKER