Folkeopplyseren

Folkeopplyseren - Willy Aagre | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Willy Aagre
DIMENSJON
4,41 MB
FILNAVN
Folkeopplyseren.pdf
ISBN
8025925327597

BESKRIVELSE

Anna Sethne (1872-1961) utviklet seg i årene fra 1890 og frem til de siste førkrigsårene til å bli den mest markante reformpedagogisk orienterte skolelederen i Norge. Denne pedagogikken var kjennetegnet av fagintegrering, stor grad av elevmedvirkning og dynamisk samspill mellom praktiskestetiske fag og teorifagene. Historien om Anna Sethnes bidrag til å fornye norsk skole kan også brukes til å imøtegå lettvinte påstander fra konservativt skolehold om reformpedagogikk som en slags blindgate i norsk skolehistorie. Hennes variant av reformpedagogisk tenkning var i høy grad kunnskapsorientert, men i en organisk variant der hånd og ånd ble knyttet sammen hver eneste skoledag. Willy Aagre er professor i pedagogikk ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold.

mars 2016 - 12:21 Folkeopplyseren som ble glemt. ANMELDELSE: Ole Vig la grunnen for det radikale bokmålet.

Den moderne folkeopplysningstanken vokste fra midten av 1800-tallet og ga seg utslag i lag og foreninger, folkehøgskolebevegelsen og ... Folkeopplyseren Willy Aagre (Heftet) Tips en venn 333 kr Antall . Kjøp.

RELATERTE BØKER