Faglighet i barnehagen

Faglighet i barnehagen - Anne Greve, Lillian Pedersen, Hege Gjerde Sviggum | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Greve, Lillian Pedersen, Hege Gjerde Sviggum
DIMENSJON
12,40 MB
FILNAVN
Faglighet i barnehagen.pdf
ISBN
5286753793471

BESKRIVELSE

Faglighet i barnehagen vaner eller refleksjon? Denne boken viser hvordan faglige refleksjonsprosesser danner et nødvendig grunnlag for barnehagepersonalets profesjonelle skjønn i det pedagogiske arbeidet. Forskning viser at barnehagens kvalitet i stor grad er knyttet opp mot personalets kompetanse, og faglig refleksjon er nødvendig for at barns hverdager skal bestå av gode opplevelser og god læring. Boken retter seg mot studenter, ansatte i barnehager og oppvekstsektor og barnehagelærerutdannere.Anne Greve er førsteamanuensis ved Høgskolen i Oslo og Akershus og professor II ved Høgskulen i Sogn og Fjordane. Lillian Pedersen er høgskulelektor og Hege Gjerde Sviggum er høgskulelektor ved Høgskulen i Sogn og Fjordane.

viktig at barnehagen tilkjennegir bekymringer de har til enkeltbarn. Å ta fatt i en slik sak krever varsomhet og faglighet, i tillegg til dokumentasjon av hva som har ført til din bekymring. faglighet.

Forskning viser at barnehagens kvalitet i stor grad er knyttet opp mot personalets kompetanse, og faglig refleksjon er nødvendig for at barns hverdager skal bestå av gode opplevelser og god læring. Pris: 285,-. heftet, 2015.

RELATERTE BØKER