Eva Braun

Eva Braun - Angela Lambert | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Angela Lambert
DIMENSJON
10,51 MB
FILNAVN
Eva Braun.pdf
ISBN
5939227830195

BESKRIVELSE

Da Eva Braun giftet seg med Adolf Hitler i rikskanselliets bunker under sluttkampene om Berlin 29. april 1945, hadde den 33-årige kvinnen bare noen timer igjen av sitt liv. De to begikk selvmord sammen dagen etter. Siden hun var 20 år hadde hun vært Adolf Hitlers faste venninne og de levde sammen som om de var gift. Hitler, som var 23 år eldre enn sin Eva, omga seg med andre, vakre og glamorøse kvinner, men det var Eva som var kvinnen i hans liv. Hva var det hun hadde, de andre ikke kunne gi Europas mektigste mann? Deres forhold og liv skildres i denne biografien. Leseren opplever parets lykkelige dager, Evas sjalusi, hennes beskjedenhet, møter med Tysklands øvrige nazitopper og vi blir med inn i de siste timene av et tragisk liv.

Les også: Siste gjenlevende av attentatmennene ... Fr. dokumentar.

At han var en av historiens verste despoter interesserte henne ikke, hun ville bare at han skulle gifte seg med henne. Hun kom til å vente i 14 år. En seiglivet konspirasjonsteori er at Hitler og Eva Braun ikke begikk selvmord i bunkeren i Berlin 30.

RELATERTE BØKER