Sammen til verdens ende

Sammen til verdens ende - Espen Simonsen, Tone-Elisabeth Simonsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Simonsen, Tone-Elisabeth Simonsen
DIMENSJON
8,2 MB
FILNAVN
Sammen til verdens ende.pdf
ISBN
5463955445218

BESKRIVELSE

Dette er historien om Tone og Espen basert på deres dagbøker og Tones egne ord og Espens minner om tiden de fikk sammen. De var unge og forelskede. Men da Tone var 25 år fant legen svulsten. De lærte seg å se hver dag som en gave.

Espen og Tones vei ble ikke ... Sammen til verdens ende er fortellingen om Tone og Espen, en fortelling basert på dagbøker, Tones egne ord og Espens minner om tiden de fikk sammen. Mest av alt er det likevel historien om to mennesker som lærte seg den fantastiske egenskapen å se hver dag som en gave. Sammen til verdens ende er fortellingen om Tone og Espen, en fortelling basert på dagbøker, Tones egne ord og Espens minner om tiden de fikk sammen. Velkommen til Spiseriet og Handleriet på Verdens Ende.

De to er stadig sammen og planlægger at få børn sammen. Læs mere på TV 2 her.

RELATERTE BØKER