Oslo under overflaten

Oslo under overflaten - Hallvard Barbogen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hallvard Barbogen
DIMENSJON
4,21 MB
FILNAVN
Oslo under overflaten.pdf
ISBN
4109877616893

BESKRIVELSE

Oslo - under overflaten er en samling møter med oslofolk som har svært ulike måter å se byen på. Til sammen utgjør de det lappe-teppet som er Oslo her og nå. Les hvorfor Årets osloborger ikke liker seg på Tøyen. Les hva trikkesjåføren din tenker når du står på holdeplassen. Les hvordan hun i begravelsesbyrået møter mannen som har mistet kona. Les hvorfor noen forlater Oslo og aldri kommer tilbake. Les hvordan det føles å komme til byen alene som tenåring. Les om innsiden av en politibil, en kebabsjappe og en brøytebil. Les om asylsøkeren i limbo på Alexander Kiellands plass. Les røverhistoriene til han som har bodd hele livet på Bekkelaget. Les hvorfor Oslo er en så stygg by. Og les om alle kontrastene som preger hverdagen i Norges hovedstad - verdens minste storby.

Etter en faglig innledning, blir det anledning til å stille utdypende spørsmål, før vi spiser et enkelt ... Klimaskeptiker eller ei: Nedbøren som faller under dagens forhold gir store vannmengder. Flere boliger og fortetting bidrar i seg selv til enda mer vann på overflaten. Hva skjuler seg under overflaten? Ute i felt har jeg vært med på å lete etter svar på hvordan det står til med norske innsjøer.

Les hvorfor noen forlater Oslo og ... Av UV-jakt Oslo Hva skjuler seg under Oslos overflate - bokstavelig talt? Det vet medlemmene i UV-jakt Oslo bedre enn noen andre, de er nemlig der nede både titt og ofte. Under vannoverflaten, altså.

RELATERTE BØKER