Mamma for harde livet

Mamma for harde livet - Lise Galaasen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lise Galaasen
DIMENSJON
10,45 MB
FILNAVN
Mamma for harde livet.pdf
ISBN
6183984173853

BESKRIVELSE

Å være mamma er ubeskrivelig morsomt, men også ufattelig krevende. Alle mammaer er kjent med å sjonglere hverdagens små og store oppgaver, passe på hvem som har bursdag og kjøpe gaver, vaske og sortere klær, ha oversikt over ukas aktivitetsplan, hjelpe til med lekser og fordele penger i de rette hender. I denne rørende boka får du et innblikk i hverdagen til en vanlig familie, der forfatteren skildrer livet som tobarnsmamma, yrkeskvinne og hustru, gjennom en mengde treffende situasjoner som alle foreldre kan kjenne seg igjen i.

Alle mammaer er kjent med å sjonglere hverdagens små og store oppgaver, passe på ... Mamma for harde livet 14 januar, 2016 | Mine bøker | 0 kommentarer Noen ganger, når jeg føler at jeg er heldøgnsansatt i en kombinert barnehage og skole, uten rett til matfri eller ferie, ønsker jeg meg en real, gammeldags pustepause fra den delen av menneskeheten som er under myndighetsalder. Pris: 155,-. pocket, 2012.

Jeg identifiserte meg mer med mormor enn med mamma. Janis Martin- The Female Elvis. THE TERRY WHITE BAND - Hard Rockin' Mama - Sixties Night in "De Witte Hoeve" Venray - 28 dec 2013 - Duration: 2:33.

RELATERTE BØKER