Mama har ikke født meg

Mama har ikke født meg - Lillian Wirak Skow | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lillian Wirak Skow
DIMENSJON
7,31 MB
FILNAVN
Mama har ikke født meg.pdf
ISBN
6299214733955

BESKRIVELSE

Befasike er en liten landsby sørvest på Madagaskar. Der den ligger i varmen, kan den virke fredelig, nesten litt dorsk. Men hvordan har de det der egentlig? I landsbyen konkurrerer ulike kulturer om menneskers tillit og tro. Mystikken rår i og mellom de lave hyttene. Det er mye å være redd for. Det skal vise seg at det blir enda mer. Ella vet en del om akkurat dette. Rundt seg har hun en stor barneflokk som kaller henne Mama. Kristian og Mari besøker henne og blir kjent med Risike, ei tolvårig jente som sammen med brødrene sine hadde reddet seg hit for flere år siden. "Mama har ikke født meg" gir først og fremst et innblikk i Risikes liv, samtidig som leseren møter et miljø der en må klare seg med lite, og der vennlige smil ofte skjuler usikkerhet for dagen i morgen. *** Norlis bokinspirator Liv Gade sier dette om boken: "Dette er en bok du leser med hjertet! Nydelig! *** Forfatteren er født på Madagaskar, og et sted inne i henne ligger minner, språk, lukter og lyder fra den gangen bevart. "Mama har ikke født meg" er vakkert og poetisk skrevet, den er spennende og full av informasjoner om en kultur som er veldig annerledes enn vår egen.

Det kan gå så fryktelig galt om ikke barn får sine emosjonelle behov dekket av ... Velkommen til Mamman Min og Meg. Hos oss finner du "mor og barn" produkter fra hjertet der hvert produkt er håndplukket med omtanke.

Si meg hva du heter, så skal jeg fortelle deg hvilket år du er født - SSB CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. - Man velger ikke om man blir født utenfor ekteskap, min egen mor var en av disse da hun ble født i 1933, mormor var da bare 16. Å omtale barn født utenfor ekteskap, gjengifte og homofilt ... HUN HAR ALDRI SETT EN BARBERMASKIN? :: Ft.

RELATERTE BØKER