Likestilling, barn og velferd

Likestilling, barn og velferd - Sigrid Eskeland Schütz, Ragna Aarli, Henriette Sinding Aasen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrid Eskeland Schütz, Ragna Aarli, Henriette Sinding Aasen
DIMENSJON
10,22 MB
FILNAVN
Likestilling, barn og velferd.pdf
ISBN
7293300370618

BESKRIVELSE

En bok som gir perspektiver på tre rettsområder i utvikling. I denne boken presenteres 29 fagfellevurderte bidrag som belyser et bredt spekter av problemstillinger innenfor de tre rettsfeltene likestilling mellom ulike samfunnsgrupper, barns rettsstilling og velferd i vid forstand. Boken utgis i anledning professor Gudrun Holgersens 70års-dag, og åpner for en perspektivrikdom som bare et voksende fagfellesskap med interesse for disse rettsfeltene kan frembringe.

... og i dag er jeg og barna mine så glade og oppfylle.

Blant annet sier mål 3 at dødelighet i forbindelse med svangerskap skal reduseres, og stoppe alle unødvendige dødsfall for barn under fem år. Den nye kvinnebevegelsen kjempet for kvinnefrigjøring og likestilling og mot kvinneundertrykkelse, ... at vi har sikret velferd og ikke minst den nasjonale selvråderetten.

RELATERTE BØKER