Landslaget; fra verdenstoppen til fotballens bakgård

Landslaget; fra verdenstoppen til fotballens bakgård - Birger Løfaldli | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birger Løfaldli
DIMENSJON
4,56 MB
FILNAVN
Landslaget; fra verdenstoppen til fotballens bakgård.pdf
ISBN
5074256100305

BESKRIVELSE

På 1990-tallet var Norge rangert som verdens nest beste landslag i fotball. Drillo og hans jordnære spillere ble superstjerner som sjarmerte landets befolkning og skapte voldsom entusiasme. Nå er situasjonen snudd på hodet. Mens pengene strømmer inn til fotballforbundet, mislykkes landslaget gang på gang med å kvalifisere seg for mesterskap. Omdømmet har falt i takt med resultatene. De siste årene har skandaler og negativitet preget norsk fotball. Det toppet seg da ledelsen i forbundet havnet i en dyp konflikt med Drillo etter at han gikk av som landslagssjef. Hvem var de viktigste for at Norge opplevde landslagseventyret på 1990-tallet? Hva skjedde egentlig da Drillo forsvant ut av lokalene på Ullevaal i 2013? Og er det noen tegn til at Norge kan komme tilbake til 1990-tallets glansdager? I "Landslaget" vender vi tilbake til de gylne årene og følger landslagets vekst og fall.

Samtidig som Drillo ledet landslaget mot verdenstoppen, gjorde Nils Arne Eggen det samme med Rosenborg i Trondheim. Pris: 312 kr. inbunden, 2017.

Pris kr 239. Se flere bøker fra Birger Løfaldli. Nye avsløringer rundt den kontroversielle Drillo-avgangen i 2013 kommer frem i boken «Landslaget - fra verdenstoppen til fotballens bakgård» som lanseres mandag.

RELATERTE BØKER