Eldre og selvmord

Eldre og selvmord - Ildri Kjølseth | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ildri Kjølseth
DIMENSJON
7,40 MB
FILNAVN
Eldre og selvmord.pdf
ISBN
4355566411702

BESKRIVELSE

Eldre og selvmord viser forekomsten av selvmord blant eldre og hvem som er mest utsatt. Den beskriver hvilke komplekse årsakssammenhenger som ligger bak selvmordshandlinger, hvilke signaler som kan varsle selvmord, og hva vi kan gjøre for å hindre at det skjer. Boka er basert på ny forskning, og noen sentrale spørsmål i boka er: Er det mulig å forstå selvmord? Hvilke signaler kan være varsel om selvmord? Hvordan kan jeg hjelpe når jeg tror det er selvmordsfare? Har vi lettere for å forstå at eldre mennesker tar livet sitt enn at yngre gjør det? Bekrefter selvmordene blant eldre at nordmenn har grunn til å frykte alderdommen? Eldre og selvmord er skrevet for studenter innen helse og sosialfagene, men er like aktuell for enhver som arbeider med eldre. Boka er nyttig for eldre og pårørende, og tankevekkende for ledere, byråkrater og politikere.

Når du opplever selvmordstanker er det viktig å vite at du ikke er alene om å ha det slik. Det finnes personer som kan hjelpe deg.

Det sier mye om samfunnet hvis en slik holdning får dominere. Selvmord blant eldre Selvmord blant eldre. Foreleser er Gudrun Austad, psykiatrisk sykepleier RVTS Vest.

RELATERTE BØKER