Det amerikanske marerittet

Det amerikanske marerittet - Thor Steinhovden | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thor Steinhovden
DIMENSJON
3,1 MB
FILNAVN
Det amerikanske marerittet.pdf
ISBN
2675723669456

BESKRIVELSE

Det er ikke Trump som skapte dagens kaos, det var kaoset som skapte Trump. Boken Det amerikanske marerittet - hvordan USA ble et splittet land, beskriver den økende polariseringen i det amerikanske samfunnet fra 1945 og frem til i dag. Hvem var pådriver for denne utviklingen og hva ønsket de å oppnå? Basert på intervjuer, personlige skildringer og med en titt bakover til landets historie, tar forfatter Thor Steinhovden leseren med til en nasjon som er på vei til å abdisere fra rollen som verdens ledende stormakt. Konfrontert med økende økonomisk ulikhet, lav sosial mobilitet og en infrastruktur som forfaller, har både republikanere og demokrater sviktet. Den amerikanske drømmen er blitt et mareritt for mange. Hvordan skjedde dette og hvilke følger kan det ha for Norge og verden?

Hvem var pådriver for denne utviklingen og hva ønsket de å oppnå? Basert på intervjuer, personlige skildringer og med en titt bakover til landets historie ... Den amerikanske drømmen har blitt et mareritt for millioner av mennesker som ikke kommer seg ut av fattigdommen i lavlønnsyrkene. Barbara Ehrenreich har skrevet bok om å overleve på skyggesiden. Kjøp Det amerikanske marerittet fra Bokklubber Det er ikke Trump som skapte dagens kaos, det var kaoset som skapte Trump.

Boken Det amerikanske marerittet - hvordan USA ble et splittet land, beskriver den økende polariseringen i det amerikanske samfunnet fra 1945 og frem til i dag. Det amerikanske marerittet. av Hannah Gitmark.

RELATERTE BØKER