Da jorden ble flat

Da jorden ble flat - Bjørn Are Davidsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Are Davidsen
DIMENSJON
6,65 MB
FILNAVN
Da jorden ble flat.pdf
ISBN
4950272621234

BESKRIVELSE

Med imponerende kunnskap, morsom penn og treffende formuleringer går forfatteren på jakt etter myter og vandrehistorier om kirkens forhold til fremskrittet. Han er lite opptatt av å forsvare kirken i ett og alt, men derimot synes han det er viktig å konfrontere mytene med virkeligheten. Og det er jo til å bli klokere av!

Siden bilder tatt fra verdensrommet alltid viser jorda som rund, er det sentralt for mange Flat jord-tilhengere å tilbakevise at mennesker har vært ute i verdensrommet. Pris: 172,-. heftet, 2010.

Boka tek eit oppgjer med ei rekkje myter, særleg om kor mørk middelalderen var. Davidsen tek eit oppgjer med myter som at kyrkja hevda at jorda var flat, ... Les Da jorden ble flat boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

RELATERTE BØKER