Blod!

Blod! - Hans Erik Heier | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Erik Heier
DIMENSJON
11,50 MB
FILNAVN
Blod!.pdf
ISBN
2384465909340

BESKRIVELSE

Hans Erik Heier (f.1944) er professor emeritus i transfusjonsmedisin ved Universitetet i Oslo og tidligere avdelingsoverlege ved Avdeling for immunologi og transfusjonsmedisin med Blodbanken i Oslo ved Oslo Universitetssykehus/Ullevål. Han har hatt en rekke nasjonale og internasjonale tillitsverv i transfusjonsmedisin og bl.a. vært president i International Society of Blood Transfusion. Heier har også mastergrad i helseadministrasjon og helseledelse fra Universitetet i Oslo. Boka henvender seg blodgivere, helsepersonell og andre som har lyst på mer kunnskap om blod og om transfusjon, ikke bare fra en medisinsk-naturvitenskapelig synsvinkel, men også fra en kulturell. Blodets og transfusjonstjenestens historie er spennende som en roman: full av drama, av prøving og feiling og av enkeltpersoners bidrag med både geniale og bisarre ideer.

I forskjellige religioner er blod blitt tillagt stor betydning som middel til å avvende gudenes vrede og vinne deres gunst. Kunnskapsressurser for helsepersonell innen blod og hematologi. 11.

Serum er det same som blodplasma bortsett frå at koagulasjonsfaktorar (som t.d. fibrin) er fjerna..

RELATERTE BØKER