Bilmekanikeren som ble professor dr.med.

Bilmekanikeren som ble professor dr.med. - Oddvar Rakeng | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Oddvar Rakeng
DIMENSJON
3,97 MB
FILNAVN
Bilmekanikeren som ble professor dr.med..pdf
ISBN
4733594127967

BESKRIVELSE

Historien om Ivar Enge (89) har mye av folkeeventyrenes glans ved seg. Det dreier seg om småkårsgutten og bilmekanikeren fra Vågåmo langt nord i Gudbrandsdalen, som utfører en imponerende klassereise. Om han ikke som Askeladden vinner både kongsdatteren og halve kongeriket, så inntar han etter hvert en internasjonal medisinsk trone med glitrende nettverk og berømmelse. Forfatteren og journalisten Oddvar Rakeng har zoomet inn hovedpersonen i en biografi som utvilsomt har et marked både lokalt og på riksplan.

Selges av Adlibris. Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Bilmekanikeren som ble professor dr.med.

psychol Gudrun Dieserud, Nasjonalt Folkehelseinstitutt og Selvmordsfore- ... prosjektgruppen, de 29 oversiktsartiklene som ble funnet mulig relevante for denne delen av "Bilmekanikeren som ble professor dr.med.

RELATERTE BØKER