ABC for barske barn. aktivitetshefte

ABC for barske barn. aktivitetshefte - Anne Østgaard | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Østgaard
DIMENSJON
11,92 MB
FILNAVN
ABC for barske barn. aktivitetshefte.pdf
ISBN
6719298505314

BESKRIVELSE

Oppgavehefte i universet til ABC for barske barn Et lærerikt oppgavehefte basert på utvalgte illustrasjoner fra "ABC for barske barn". Her er det enkle og morsomme ABC-oppgaver for førskolebarn og småtrinnselever. Et lek-les-lær-produkt, midt i blinken for de som akkurat har lært seg bokstavene.

innbundet, 2018. Sendes innen 1-3 virkedager.

Nå er boken trykket i totalt 10 000 eksemplarer! Nå foreligger også et aktivitetshefte knyttet til boken. Kjøp ABC for barske barn fra Bokklubber Gøy med bokstaver! I denne herlige boka har hver bokstav sitt rim, med flere ord som begynner med eller har bokstaven i seg. De fargerike myldreillustrasjonene inneholder ting som begynner på den aktuelle bokstaven. Kjøp ABC for barske barn, bok og aktivitetsbok fra Bokklubber 29 tøysete bokstaver! Bok og aktivitetsbok Forfatter Anne Østgaard og illustratør Johan Reisang har laget en morsom og rampete ABC for barske små og store barn.

RELATERTE BØKER