Selvutslettende jordengel?

Selvutslettende jordengel? - Doreen Virtue | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Doreen Virtue
DIMENSJON
4,56 MB
FILNAVN
Selvutslettende jordengel?.pdf
ISBN
9468870438913

BESKRIVELSE

Utnytter andre at du er grei? Klarsynte Doreen Virtue viser alle jordiske engler, som nesten uten unntak er lysarbeidere og høysensitive, hvordan man fortsetter å være sitt greie jeg - hjelpsom, samarbeidsvillig, forståelsesfull og positiv - samtidig som man setter grenser. Hun lærer deg å si ifra, overstyre frykten for å si nei.Med enkle, men effektive verktøy som hjelper deg til å kvitte deg med tilbøyeligheten til å gjøre andre først og deg selv til sist eller aldri til lags!

Sammenlign tilbud på Vær positiv i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. SELVUTSLETTENDE JORDENGEL? SETT GRENSER OG SI DIN MENING! Ved hjelp av 21 spørsmål om de store tingene i livet veileder Inna Segal deg gjennom din egen livsopplevelse. Kjøp bøker av Doreen Virtue. Toggle navigation.

Doreen Virtue. Legg i ønskeliste. Utnytter andre at du er grei? Klarsynte Doreen Virtue viser alle jordiske engler, som nesten uten unntak er lysarbeidere og høysensitive, hvordan man fortsetter å være sitt greie jeg - hjelpsom, samarbeidsvillig, forståelsesfull og positiv - samtidig som man setter grenser.

RELATERTE BØKER