Matriks

Matriks - Erik Lund | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Lund
DIMENSJON
4,60 MB
FILNAVN
Matriks.pdf
ISBN
3854230333977

BESKRIVELSE

Tren tanken inneholder et stort utvalg praktiske tips og klasseroms-rapporter fra lærere som selv har brukt strategiene. Tren tanken er et sett med praktiske metoder. De kombinerer læring av sentral faglig kunnskap med systematisk trening i det å sette ord på hvordan læringen foregår (metakognisjon).Med kopioriginaler og enkle instruksjoner gjør boka det enkelt for deg som lærer å prøve nye undervisningsmetoder som utfordrer elevene til å tenke, og bli bevisst hvordan de selv tenker. Ypperlig for elever på alle nivå. Selv om boka har flest eksempler fra samfunnsfaget er strategiene høyst aktuelle også innen andre fag. De fleste strategiene er gjennomførbare innenfor en skoletime.

Våre medarbeidere har bred og allsidig bakgrunn og kan sette sammen kursopplegg som er spesialtilpasset kundens behov. Matriks har avtale med markedets ledende leverandører inne de felt vi leverer produkter. Vår største leverandør er Agilent Technologies.

For mer informasjon om matrikkelen og ny funksjonalitet i denne versjonen, se www.matrikkelen.no. Se informasjon om denne versjonen..

RELATERTE BØKER