Kreativitet og mindfulness. Fargelegging som gir ro i sjelen. 100 inspirerende mønster til å fargelegge selv

Kreativitet og mindfulness. Fargelegging som gir ro i sjelen. 100 inspirerende mønster til å fargelegge selv Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,60 MB
FILNAVN
Kreativitet og mindfulness. Fargelegging som gir ro i sjelen. 100 inspirerende mønster til å fargelegge selv.pdf
ISBN
7582479352953

BESKRIVELSE

Det er noe beroligende og avslappende med å arbeide fokusert og skape noe fargerikt og vakkert. Gi uttrykk for din egen kreativitet og ­din indre ro gjennom å fargelegge de spennende mønstrene og tegningene i denne boken. Ikke sett noen krav til deg selv, la lysten og fargegleden styre dine blyanter eller penner. Du vil snart merke den positive virkningen av fargenes harmoni og hvordan de vekker din iboende kreativitet. Boken er fylt med inspirerende mønstre, små og store, dekorative, stiliserte og naturalistiske. I starten er det en liten innledning om kreativitet og mindfulness, hvordan du kan bruke boken og litt om valg av redskap og utstyr til fargeleggingen. Bla i boka

112,- øvrig. Vinduer mot ... Fargelegging som gir ro i sjelen.

Hennes motto er: "Når hjernen din virker, virker du!» På øya Lopud vil du lære enkle og dokumenterte mindfulle teknik-ker og meditasjon som du lett kan bruke i hverdagen når du kommer hjem. Hun lover at de vil gi deg mer energi, glede, helse og livskraft.

RELATERTE BØKER