Kreativ mamma

Kreativ mamma - Karine Østtveit | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karine Østtveit
DIMENSJON
3,94 MB
FILNAVN
Kreativ mamma.pdf
ISBN
1120578251262

BESKRIVELSE

Dette er en kreativ og morsom hobbybok full av overskudd. Forfatteren har samlet de aller beste ideene fra Norges fremste hobbybloggere. Resultatet er nesten 100 ideer til gøyale hobbyprosjekter. Her finner du ting du kan lage for barna og med barna, når du venter på babyen, er hjemme i mammapermisjon eller i årene etterpå. Monsterkosedyr, hjemmesydde muffins til lekestuen, morsomme bursdagskaker og sugerør med bart er noe av det du finner i boka. I tillegg finnes massevis av kreative ideer til å lage verdens fineste barnerom, som prinsessen på erten-seng eller stoler laget av bilhjul. Du trenger ikke være syerske eller snekker for å lage tingene. Alt er enkelt å gjennomføre, og hver idé er presentert med bilder og trinn-for-trinn-beskrivelser. La deg inspirere til å hente fram skapertrangen!

- og en masse derimellem! Min passion er recycling og upcycling, så det vil du helt sikkert også støde på her på bloggen. Hi, my name is Diana and I enjoy crafting, creating fairy houses, mushroom houses, miniature charms, sculpting and painting. I use recycled or dirt cheap mat... Kjøp 'Kreativ mamma, bloggernes beste hobbyprosjekter' av Karine Østtveit fra Norges raskeste nettbokhandel.

Jeg er så lei! Her er nok et triks som GARANTERER at barna spiser opp middagen sin med en gang! «Kreativ mamma» inneholder ting du kan lage for og med barna, når du venter baby, er hjemme i mammapermisjon eller i årene etterpå. Blant prosjekter som er verdt å nevne er monsterkosedyr, aperangle, søte hårspenner, hjemmesydde muffins, morsomme bursdagskaker og sugerør med bart. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt.

RELATERTE BØKER