Hva kan jeg fortelle deg om astma?

Hva kan jeg fortelle deg om astma? - Lesley Mills | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lesley Mills
DIMENSJON
10,82 MB
FILNAVN
Hva kan jeg fortelle deg om astma?.pdf
ISBN
6984609487466

BESKRIVELSE

Hva er astma og hvordan er det å leve med det? Hvordan reagerer vi som blir vitner til et astmaanfall og hva bør vi gjøre når det skjer? Hvordan kan vi være i forkant av et astmaanfall og hvordan kan dette forebygges? Disse er blant spørsmålene du får svar på i denne boken. Boken er lett å lese og kan brukes som en fellesskapsbok for voksne og barn. Teksten er enkel nok til at den gir en god innføring i astma for barn fra 7 års alder.

Her kan du lese nytt om fysisk aktivitet og helse, kosthold, korona, allergi, astma, eksem, ... Molly inviterer deg til å lære mer om denne tilstanden ved å bruke sine egne erfaringer. Hun forteller hvordan det er å ha ME, hvordan det påvirker henne og familien hennes i hverdagen, og hun forklarer hva andre kan gjøre for å støtte personer med ME og deres familier. Hva kan jeg fortelle deg om astma? (Heftet) av forfatter Lesley Mills.

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Hva kan jeg fortelle deg om autisme? av Jude Welton (ISBN 9788244622325) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER