Fugledansen

Fugledansen - Ingvar Ambjørnsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvar Ambjørnsen
DIMENSJON
4,59 MB
FILNAVN
Fugledansen.pdf
ISBN
7696544449084

BESKRIVELSE

Andre bok i serien om Elling. En intelligent, trist men samtidig morsom bok. I Fugledansen våkner Elling på psykiatrisk institusjon, på rom sammen med Kjell Bjarne. To underlige mennesker nærmer seg hverandre og et skjørt vennskap oppstår. I et tilbakeblikk møter vi også Elling og moren i et fortvilet forsøk på normal ferietilværelse i badebyen Benidorm.Ingvar Ambjørnsen mottok Brageprisen i 1995 for Fugledansen.

... Frittstående fortsettelse av "Usikt til paradiset" som kom i 1993. Igjen er hovedpersonen den ensomme Elling, men denne gang i nye omgivelser.

Og som med så mange andre ting som Elling ikke helt forstår så begynner han selvfølgelig også om fantasere om dette. Fugledansen er den andre romanen av fire i serien om Elling av Ingvar Ambjørnsen.. Den ble utgitt i 1995 på Cappelen og er oversatt til flere språk..

RELATERTE BØKER