Film som aktivitet

Film som aktivitet - Allan Øvereng, Lars Bull | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Allan Øvereng, Lars Bull
DIMENSJON
10,56 MB
FILNAVN
Film som aktivitet.pdf
ISBN
3264882783062

BESKRIVELSE

Heftet gir faglig bakgrunn for bruk av film som aktivitet for personer med demens. Heftet er et hjelpemiddel for deg som er ansatt i helse- og omsorgstjenestene, og som skal benytte SESONGFILM som et aktivitetstilbud i møte med personer med demens. SESONGFILM har laget en rekke filmer for å kunne tilpasse aktiviteten til hver enkelt person og visningssituasjon. I heftet får du en presentasjon av filmene og tips til samtaletemaer etter visningen. Du kan også lese om hvordan du viser film praktisk og teknisk. Heftet er utviklet med støtte fra Helsedirektoratet.

Her gir vi deg forslag til 14 teambuilding aktiviteter du kan gjøre i Oslo eller hvor som helst egentlig. Heftet gir faglig bakgrunn for bruk av film som aktivitet for personer med demens. Heftet er et hjelpemiddel for deg som er ansatt i helse- og omsorgstjenestene, og som skal benytte SESONGFILM som et aktivitetstilbud i møte med personer med demens..

Det er viktig for hjelperen å forstå hvilke krav utstyret stiller til barnet, slik at aktiviteten blir lystbetont. Film som aktivitet for personer med demens. Aldring og helse har publisert fire filmer med innhold som er tilpasset personer med demens.

RELATERTE BØKER