Det skjer nå

Det skjer nå Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,98 MB
FILNAVN
Det skjer nå.pdf
ISBN
1868732832202

BESKRIVELSE

Hvem hadde trodd at en liten kampanje der kvinner ble oppfordret til å dele sine egne erfaringer om trakassering og overgrep skulle bli en bevegelse med styrke til å endre verden? Metoo gjorde det. I denne boka er noen av våre fremste feminister samlet. Her er folk som har kjempet på barrikadene i mange tiår, sammen med nye stemmer. Tekstene spenner fra oppgjøret med æreskultur til en hyllest av Spice Girls og hvordan traumer etter seksuelle overgrep setter seg i kroppen. Skribentene forteller om virkeligheten som ledet til metoo, og stiller spørsmål om hva som kommer etter. Dette er en bok full av kvinner som våger å gå inn i ilden, stå der og kjenne etter. Hva vil det si å være kvinne? Hva slags verden kan vi våge å drømme om? Det har blitt en velskrevet, tankevekkende og fryktløs samling tekst som både henvender seg til erfarne feminister og nysgjerrige ungdommer. Som redaktør Helena Brodtkorb skriver i forordet: Jeg skal overrekke den til datteren min når hun blir gammel nok til a lese den.»

4 0. Norsk vindkraft krever mer areal enn all industri, byer og tettsteder sammenlagt.

Jeg skrev i hjørnet mitt på […] Nå skal vi gjøre det til en milliardindustri; Framtidsplaner realisert allerede. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen sto for åpningen av NFAS og satte ord på det mange i bransjen merker: Utviklingen går mye fortere enn man kan forestille seg.

RELATERTE BØKER