Den optimale kursen

Den optimale kursen Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,12 MB
FILNAVN
Den optimale kursen.pdf
ISBN
6583656187457

BESKRIVELSE

Hvilken forvaltningsfilosofi har gjort Warren Buffett til verdens mest fremgangsrike investor? De fleste økonomistudenter går på skolen i mange år uten å lære noe om aktiv forvaltning. Heldigvis, burde man kanskje si. For det gjør mulighetene større for de andre. Særlig for alle som følger forvaltningsfilosofien til Warren Buffett og Benjamin Graham. I denne boken får leseren innsikt i hvordan investering og forvaltning praktiseres av investorlegenden Warren Buffett og hans norske disipler i Pareto Forvaltning. Boken viser noen av hemmelighetene som suksessfulle investorer baserer seg på, og som skiller seg tydelig fra ideene som undervises ved økonomiskolene. Boken henvender seg til den allmenne leser for å belyse en annerledes forvaltningsfilosofi. Den viser på en enkel og lettfattelig måte hvilke metoder verdens fremste forvaltere bruker for å oppnå best mulig langsiktig avkastning. Gjennom klassiske tekster av finansguruene Benjamin Graham, Philip Fisher og Warren Buffett, supplert med tekster av nøkkelpersoner i Pareto Forvaltning, viser boken veien til en velprøvd, kostnadseffektiv investeringsfilosofi, bygget på et solid faglig fundament. For alle som søker bedre forståelse av investering, eller som selv skal fatte beslutninger om plassering, er .Den optimale kursen" en veiviser til gode investeringer i et uforutsigelig aksjemarked. .Hvis jeg kjøper en dollar for 40 cent, da er det mulig at det vil skje meg noe godt" (Walter Schloss, amerikansk investor)

Heldigvis, burde man kanskje si. Pris: 328,-. innbundet, 2015.

Dette er for å sikre en optimal dialog og individuell tilpasning til den enkelte deltakers behov og situasjon gjennom kurset. METODEKurset gjennomføres med en kombinasjon av teori, forelesning, og individuelle oppgaver. Kurs i Job-crafting.

RELATERTE BØKER