Bønn med alle sanser

Bønn med alle sanser - Rune Rasmussen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Rasmussen
DIMENSJON
3,2 MB
FILNAVN
Bønn med alle sanser.pdf
ISBN
9650079694238

BESKRIVELSE

Bønnestasjoner til bruk i trosopplæring, gudstjeneste og smågrupper. Bønn har en sentral plass i kristen tro og trospraksis. Hvordan kan vi lære andre å be? Hvordan skal vi kunne snakke om bønn på en troverdig og inspirerende måte som ikke bare gir kunnskap om bønn, men som også inspirerer til bønn. Gjennom arbeidet med bønnestasjoner utfordres vi til å la den menneskelige erfaring møte bønnen på nye måter. Vi undrer oss sammen med mennesker som er underveis. Lytter til og tar på alvor den lengsel eller mangel på lengsel som de vi er sammen med bærer på. Å gå inn i bønnen på en slik måte er utfordrende, men også svært givende for den som våger å være tilstede og dele sine erfaringer og lytte. Bøken inneholder beskrivelse av 60 forskjellige bønnestasjoner. Noen kan brukes som faste installasjoner i kirkerommet. Andre kan benyttes ved enkelte samlinger som generasjonsgudstjenester, ungdomsgudstjenester, gruppesamlinger osv. Man kan enten velge å bruke én stasjon, eller sette sammen flere til en bønnevandring. Boken inneholder også to vandringer knyttet til påskebudskapet.

Bibelfortelling med alle sanser. Alder 9-12 Varighet 2 samlinger, 1-2 timer per samling ...

Å gå inn i bønnen på en slik måte er utfordrende, ... Kjøp 'Bønn med alle sanser, bønnestasjoner til bruk i trosopplæring, gudstjeneste og smågrupper' av Rune Rasmussen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788282490740 Bønn med alle sanser bønnestasjoner til bruk i trosopplæring, gudstjeneste og smågrupper.

RELATERTE BØKER