Praksisbarnehagen

Praksisbarnehagen Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,96 MB
FILNAVN
Praksisbarnehagen.pdf
ISBN
7993417613801

BESKRIVELSE

God praksisopplæring i barnehagelærerutdanningen forutsetter godt partnerskap mellom utdanningsinstitusjon, praksisbarnehage og student. I denne boken legges det stor vekt på å belyse utfordringer barnehagelærere møter i en barnehage, og helhetlig læring og fagpersonlig dannelse står sentralt. Denne boken henvender seg til barnehagelærerstudenter, praksislærere, lærere i barnehagelærerutdanningen og forskere på barnehagefeltet.

Studentene skal gjennom arbeidsoppgaver og veiledning fra praksislærer, ta ansvar for og utvikle bevissthet om utdanningsemnenes plass i det pedagogiske arbeidet i barnehagen. Praksislærer skal gi studenten jevnlig tilbakemelding på arbeidet i praksis, veiledning og informasjon underveis i hverdagen. Styrer i praksisbarnehagen er ansvarlig for å gjøre studentene kjent med bestemmelser omkring taushetsplikt i sin barnehage.

Alle praksisperioder starter med å avklare forventninger. (Praksiskontrakt/avtale finner du på Its learning). Praksisbarnehagen God praksisopplæring i barnehagelærerutdanningen forutsetter godt partnerskap mellom utdanningsinstitusjon, praksisbarnehage og student.

RELATERTE BØKER